Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Skootteriretki norsusaarelle




Changin lautta, taustalla Ko Chang. Menin Changille tuolla kuvassa näkyvällä lautalla, sillä jostain syystä ensimmäinen lautta ei päässyt liikkeelle ja piti vaihtaa toiseen.


Hat Sai Khao


Hat Khlong Phrao


Mies ja meri


Tie oli välillä hyvinkin jyrkkä ja mutkikas.


Toki Changilta selkeästi suomalainenkin majapaikka löytyy. Ao Bai Lanista ois löytyny oikein mukavan näkösiä bambumajoja, mutta ehkä sitten joku toinen kerta.

Näin toisenkin Suomen lipun hieman yllättävämmässä paikassa. Paluumatkalla Tratiin erään kylän kohdalla paikallinen mies käveli vastaan punamustaraitaisessa paidassa, jonka rintapielessä oli siniristilippu ja keskellä luki isolla Finland.


Tämänkö takia ne kaikki majapaikat ovat saaren toisella puolella?


The Naval Battle Monument

Kävin vielä lopuksi kysymässä linja-autoasemalta milloin menee bussi Chon Buriin. Heti asemalle päästyäni mies tuli vastaan ja kysyi mitä tarvin. Kysyin milloin bussi lähtee Chon Buriin, äijä näytti Songthaewia ja sanoi, että lähtee aina kun on täys ja maksaa 70 bahtia. Mietin, että kaikki ei nyt täsmää, sillä hinta on liian pieni ja aika julma tuossa vehkeessä on muutama tunti istua. Mies taisi ymmärtää väärin ja luuli, että haluan Chanthaburiin, joten yritin selittää, että haluan Chon Buriin, enkä Chanthaburiin. Lopulta mies ymmärsi ja sain kuulla, että busseja menee tunnin välein. Kun olin lähdössä mies tuli vielä tarkistamaan olenko menossa Pattayalle, sillä sinne on eri aikataulut (Pattaya on Chonburin provinssin suurin kaupunki). Chon Burin ei ainakaan pitäisi olla mikään turistirysä...

10 kommenttia:

Siina kirjoitti...

Kaks samaa kuvaa ko meiltä löytyy eli tie ja Sofia Suomalainen -kyltti :) Me mentiin muuten eri paikasta lautalla.

Ao Bai Lanin bungalowit onpi parhaita ^^

Tuukka kirjoitti...

Menitte varmaankin siitä Tratia lähinnä olevasta satamasta, josta menee autolauttoja ja matkustajaveneitä. Vierastalon emäntä neuvoi, että mun kannattaa ajaa rannikkoa pitkin reilut 10 kilometriä Thammachatin laiturille, niin lauttamatka on yli puolet lyhempi. Tämä kannatti, sillä samalla törmäsin markkinoihin ja tuohon muistomerkkiin.

Bai Lan vaikutti munkin nopealla vilkaisulla kevyesti miellyttävimmältä paikalta :)

Siina kirjoitti...

Jeh, centre point ferry tai jottain. Se lauttamatkan pituushan ei kyllä haitannut, olikohan 45 minuuttia. Mutta tosi että kiertely kannattaa aina. Ainoa paha että menit väärällä lautalla, nyt et nähny hampurilaislippua!

mutteri kirjoitti...

Mutta missä on ronsut? ja ihmiset, paikat näyttää kovin autioilta, onko sattuma vai onko sielää nyt hiljainen
kausi?

Tuukka kirjoitti...

Siina: Eikö se oo parempi näin, niin sun ei tarvi myöntää, että näit harhoja ;)

mutteri: Ko Chang (norsusaari) on saanut nimensä saaren muodosta, norsuja siellä ei koskaan ole ollut luonnonvaraisena, vaan ne on tuotu turistejen iloksi. Näin muutamia, mutta ei tullut otettua kuvaa. Nyt on green season (eikö kuulostakin paremmalta, kuin low season), joten turisteja on vähän.

Anonyymi kirjoitti...

Hello, Neat post. There's an issue with your web site in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the market leader and a good element of other people will leave out your fantastic writing due to this problem.

my blog post :: Jackpot 6000 free

Anonyymi kirjoitti...

Hi theгe! І know thiѕ is somеwhаt off-topic hοwеver
ӏ hаd to ask. Does managing a well-estаblished blog likе youгs take а lot of
worκ? I am bгanԁ nеw tо blogging
however I ԁo wгite іn my dіary ԁаily.
І'd like to start a blog so I will be able to share my experience and views online. Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

Here is my web-site - rhinoplasty ()

Anonyymi kirjoitti...

Hey very nice website!! Man .. Beautiful .. Superb .
. I'll bookmark your website and take the feeds also? I am satisfied to search out so many helpful info here within the submit, we want develop more techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

Also visit my blog: jackpot 6000

Anonyymi kirjoitti...

I am tгuly delighted to read this webρage postѕ
which сonsists οf lоts of uѕeful dаta, thanks for providing these kinds of informatіоn.


Αlsο visіt my wеb page - nummerupplysningen

Anonyymi kirjoitti...

I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this
kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
Studying this info So i'm glad to convey that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot unquestionably will make sure to don?t disregard this site and give it a look on a constant basis.

Look at my web blog - jackpot 6000