Tunnisteet

Thaimaa (93) Indonesia (82) Filippiinit (58) Suomi (45) Snorklaus (43) Malesia (40) Kiina (39) Sukellus (36) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Sumatra (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) Turkki (13) Amazon (10) Italia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) F1 (9) Kolumbia (9) Oman (9) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Jaava (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Nusa Tenggara (6) Qatar (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Saudi Arabia (5) Sikkim (5) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Trat

Khaosan roudilla täydensin varusteita kolmella hihattomalla ja ostin riippumaton (350b+200b). Tratiin tulin bussilla eilen (188b). Asemalla oli vastassa Pop guesthoussista äijä, joka tarjosi huonetta 120 bahtilla ja neuvoi taksin kyytiin, joka veisi vierastalolle 60 bahtin hintaan. Oli jo myöhä, joten päätin ottaa tarjouksen vastaan. Huone osoittautui hyväksi, mutta tänä aamuna vaihdoin tänne Orchid Guesthouseen ja sain hieman isomman huoneen 130 bahtin hintaan, myös langaton netti on käytössä. Odotellessani, että paikan omistaja saapuu takaisin torikierrokselta juttelin saksalaismiehen kanssa, hänellä oli aikoinaan ollut tyttöystävä Oulusta ja vieläkin häntä huvitti miltä nimi Oulu kuulostaa. Kieltämättä se kuulostaa hieman huvittavalta ulkomaalaisen suusta ja hitaasti lausuttuna. Tänään on satanut koko päivän, mutta kävin kuitenkin tekemässä pienen kaupunkikierroksen. Täällä on tarkoitus olla ainakin viikonlopun yli ja ehkä maanantaina ottaa skootteri alle ja lähteä etsimään Ko Changilta täydellistä paikkaa reilun viikon levyttelylle.

(1€=50b)


Sateinen Trat. (Huomaa katettu skootteri)


Mun huone täällä Orchidessa.


Tämä muori sai vakioasiakkaan (oikeasta alareunasta pari tikkua, pieni pussi sticky riisiä ja sweet and sour dippi 25b)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Matkaasi olen seurannut KL:stä asti, mutta VAU-sanaa kummempaa en saanut ulos. Nyt palautui prosessointikyky niin, että löysin Tratin jopa maailmankartalta!

Hintamuunnoksesta euro->bahti iso kiitos, saa vähän perspektiiviä sikäläiseen elintasoon. Herkulliselta näyttäviä eväitä sulla on, mutta sano ettei vartaassa vaan ole rottafilettä! -Ritva

Tuukka kirjoitti...

Ei löytyny rottaa tältä torilta, on kyllä niin luinen ja pieni elukka, että kertamaistaminen riittää. Kanaa olivat nämä vartaat.

mutteri kirjoitti...

Ko Chang -mistä lienetkin tuon paikan keksinyt, mutta suunnitelma kuulostaa hyvältä. Kun vielä tietäisi, mitä se levyttely on. Onko sillä jotain tekemistä ostamasi riippumaton kanssa? Ja muista sitten kypärä!

Tuukka kirjoitti...

Itseasiassa rentoutumispaikasta kävivät ensin kovan kamppailun Ko Chang (Andaman), Ko Lanta, Ko Phangan ja Don Det. Päädyin lopulta Don Detiin, mutta matkalla Bangkokiin mieleen välähti iso Ko Chang. En osannut päättää sen ja Don Detin väliltä, joten jäin KhaoSan roudille miettimään. Ko Chang voitti lopulta sillä se oli paljon lähempänä, samassa maassa ja halusin nähdä Tratin. Riippumatolla on erittäin paljon tekemistä levyttelyn kanssa :)

Siina ja Vesa kirjoitti...

Hähää, mepä tiietään melkeen sua paremmin misä nää oot. Oltiin kans yötä Popilla ja saatiin kans kyyti asemalta sinne. Changilla majustettiin Bai Lan Baylla ja Klong Praolla.

Tuukka kirjoitti...

Kumpi oli parempi ranta? Entä kummalla oli enemmän halvan näköstä majotusta? Oliko Bai Lan se missä sanoitte ettei ollu juuri ketään muita? Tuolta alueelta mää oon itekkin ajatellu lähtä hakemaan, ehkä vielä vähän etelämpääkin.

S ja V kirjoitti...

Parempi ranta ehottomasti Klong Praolla ja majotuspaikkoja oli enemmän. Bai Lan Bay Resortilla ei ollu muita asukkeja, mutta tykättiin sen kylästä enemmän. Klong Praohan on oikiastaan aika laaja alue, me oltiin yötä Blue Lagoon Resortilla eikä kauheasti pyöritty kauempana, koska kylä oli melkein kiinni päivät.