Tunnisteet

Thaimaa (93) Indonesia (82) Filippiinit (58) Suomi (45) Snorklaus (43) Malesia (40) Kiina (39) Sukellus (36) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Sumatra (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) Turkki (13) Amazon (10) Italia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) F1 (9) Kolumbia (9) Oman (9) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Jaava (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Nusa Tenggara (6) Qatar (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Saudi Arabia (5) Sikkim (5) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

maanantai 11. helmikuuta 2013

Kuala Lumpur

Nousuja ja laskuja oli vielä enemmän, kun oltiin luultu. Kone teki pysähdyksen myös Surabayassa, saatiin kyllä olla koneessa.

Jakartan lentokentältä ois löytyny kultahippusta Smirnoffia, harkitsin hetken, mutta jätin hyllyyn.

Kuala Lumpurissa oltiin yhden aikoihin. Hetken harkinnan jälkeen päätettiin jäädä kentälle odottamaan aamua, sillä bussit eivät kulkeneet ja majotuksessakin säästetään, kun odotellaan muutama tunti.

Suurin osa yöstä vietettiin mäkkärissä, sillä sieltä löyty pistorasia tietokoneelle (ilmanen netti) ja ihan kelpo apetta, kyllä roskaruokaa kaipaa aina välillä.

Kuudelta alkoi mennä busseja kaupunkiin, joten ajeltiin China Towniin (10r).

Saatiin huone Oasiksesta (40r) ja mentiin päiväunille. Kuva Oasiksen kattoterassilta, täällä istuttiin iltaa myöhemmin viskipullon ja muiden reissaajien kanssa. Oltiin odotettu jotain uudenvuoden juhlintaa, mutta aika hiljaista tuntui olevan, vaikka olimme china townissa. Itseasiassa suurin osa kiinalaisista paikoista oli kiinni ja kiinalaiset häipyneet johonkin.

Päiväunien jälkeen ajeltiin LTR:llä little indiaan syömään, kyllä oli hyvää pitkästä aikaa... (17r) Syömisen jälkeen jatkettiin Petronas torneille hankkimaan Filippiinien LP.

Suria ostoskeskuksessa näkyi hieman uudenvuoden juttuja, johonkin aikaan olisi ollut lohikäärmetanssia, mutta se missattiin.

Isosta kirjakaupasta löytyi matkaopas oikeastaan mihin tahansa. Ostettiin LP Filippiineille melko suolaiseen 114r hintaan.

Kahavilla, näin Tuukka kirjoitettiin tällä kertaa... (8r). Nokian lama näkyi, viereisessä Samsungin kaupassa kävi paljon kovempi kuhina.


Petronaseilta jatkettiin Golden Triangle kierrosta. Melko erilaista olla ultramodernissa Kuala Lumpurissa Indonesian jälkeen, täältä löytyy ilmastoituja kävelykatujakin...

On hyvvää, ota haukku. Minna tilasi 2 munkkia ja laten, saaden vielä 2 munkkia kaupan päälle. Ihan ei jaksettu syödä kaikkia, mutta hyvää oli (16r).

Rolls Royce pysäyttää, taitaa olla toinen jonka olen koskaan nähnyt.

China Townissa.

Ei ole halal olutta...

Matka jatkuu Manilaan.

1€=4r


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi Nokiaa, vaikka Suomessa kauppa kävisikin niin se ei ruusuista jatkoa ko. firmalle lupaa, pitäisi saada Aasialaisetkin windoosasta innostumaan...

Siina kirjoitti...

China town! <3 Kylläpä sitä tuntee ittensä niin maailmanmatkaajaksi, ko kerranki tunnistaa paikkoja kuvista.

Siina kirjoitti...

Ai nii ja http://www.kooka.com/media/wysiwyg/I_HEART.jpg

Olet myös pakistanilainen lammas. Söpsyä!

mutteri kirjoitti...

Hauskaa, kun Kuala Lumpurin katot alkaa näyttää tutuilta blogin myötä ja ostoskeskus, tai miksi sitä nyt sanotaankaan, kanssa. Onko Minnan raitapusero reissusta, mukavan raikkaan näkönen!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mun pitää ääneen tämäkin saada sanua: niin sykähdyttävää kuin viidakkokuvia ja trooppista luontoa oli ihailla, olen hyvilläni että pariskunta on KL:ssa paranemassa kuumetaudeista ja mussuttamassa munkkeja. Ei siellä taida hyttyset häiritä?!
- Ritva

Tuukka kirjoitti...

Juu paita ostettiin Ambonista ja ei ole montaa hyttystä Kuala Lumpurissa :)

Kiitokset Siinalle nauruista :D