Tunnisteet

Thaimaa (93) Indonesia (82) Filippiinit (58) Suomi (45) Snorklaus (43) Malesia (40) Kiina (39) Sukellus (36) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Sumatra (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) Turkki (13) Amazon (10) Italia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) F1 (9) Kolumbia (9) Oman (9) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Jaava (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Nusa Tenggara (6) Qatar (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Saudi Arabia (5) Sikkim (5) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

lauantai 8. marraskuuta 2008

Champasak

Tultiin tanne Champasakin kylaan eilen Vincentin kanssa (Jenkki jonka tapasin Paksessa). Taa on pieni kyla, jonka paanahtavyys on Wat Phou,
siella kavin tanaan. Tapasin tanaan myos kylan johtajan ravintolassa, han toivotti minut tervetulleeksi myos ensi vuonna. Huomenna tai ylihuomenna on tarkoitus lahtea Don Detille ottamaan rennosti ja hyvalla tuurilla nakemaan delffiineja. Ei tarvi sitten huolestua, kun paivityksia ei tule samaan tahtiin, kuin aikaisemmin, taalla maalla netti on kallis ja hidas. Oli tarkoitus laittaa 7 kuvaa, mutta kahdessakin kesti 15 minuuttia.

Lahemmaks ei Vincent uskaltanut.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Riemukkaita hetkiä maalla ja merellä. Kaakkois-Aasian (ja Australian) vesissä elää kuitenkin tappavan myrkyllinen pieni kuutiomeduusa pitkine lonkeroineen (Box Jellyfish, lat. Chironex fleckeri), joka tähän aikaan vuodesta ilmestyy häiriöksi. Mm. Bangkok Post -sanomalehti on varoittanut lomailijoita niistä (ja Hesari tänään). Jos rannalla varoitus on, veteen EI mennä. -Ritva

Anonyymi kirjoitti...

Vesa tahtoo kertoa että näytät ihan Jeesukselta ^^ Ainaki tuossa kuvassa näytät vähä parransänkiseltä, tiiä sitten onko vaan varjo.

Kiva että pääset jutteleen jenkin kans, enkku kohenee taas kummasti.

Anonyymi kirjoitti...

Sen Mekong-joen täytyy olla tosi iso.
Pitääkö tosiaan paikkansa, että Don Det on sisämaassa paikka, jossa on 4000 saarta joessa?! Ja mä pönttö olen tähän asti luullut, että delfiinejä on vain meressä. Sun "look" on rennon mukavan näköinen, mutteri on ylpeä susta.

Anonyymi kirjoitti...

Toi traktori on aika söpö, kivoja nää kuvat tavallisesta elämänmenosta.
Onkohan noi vuoret/kukkulat taustalla ihan luonnon muovaamia, miten ne voi olla noin tasasia?

Anonyymi kirjoitti...

parta näyttää kasvavan ja se on hyvä , sillä ei parta pahoille kasva . Ajoneuvot ovat aika erikoisen näköisiä mutta muuten siellä varmaan viihtyy mukavasti. Pitäisiköhän Sointu tuosta euron wiskistä ...

Sirpa kirjoitti...

Apuva, ei uusia kuvia eikä juttuja piiitkään aikaan, maalla taitaa olla mukavaa. Täällä on hämärää jo kolomelta päivälä, pilikkopimiää viieltä. Jatkuva ropina ikkunan takana - ei ole joulutonttu. Nautiskele auringosta ja lämmöstä toivoo kateellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Peljoittavia puhveleisia! Sööpööö. Eipä ruveta sitte matadoreiksi.