Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

torstai 12. maaliskuuta 2009

Na Klang

Eilen aamulla käytiin kylällä asioilla. Palattuamme Jeabin vanhempien talolle, näin hitaasti ajavan lava-auton, josta kuulutettiin jotain isaaniksi. Auto pysähtyi naapurin kohdalle ja kuski lähti pyydystämään koiraa. Kysyin Jeabilta mitä tapahtuu ja hän kertoi, että mies käy silloin tällöin ja hanelle voi ilmoittaa, jos koira käyttäytyy huonosti (tappaa kanoja). Hän maksaa koirista 50 bahtia kappale ja myy ne alueella, jossa koirat päätyvät juhlapäivälliseksi. Päivällä ajoimme n.20km pientä hiekkatitä pitkin Jeabin isän kotikylään. Tuli ajeltua alle 30km/h, sillä maisemat olivat todella hienot. Tänä aamuna vaihdoimme bungalowia, sillä resortin omistaja tuli kysymään haluammeko vaihtaa sivummalla olevaan bungalowiin, koska naapurissa on viikonloppuna karjamarkkinat ja isännillä on tapana vuokrata bungaloweja tuntitaksalla, joten yöllisen melun kannalta keskimmäinen bungalowi ei ole paras mahdollinen. Tämä päivä on mennyt uima-altaalla makoillen ja uiden. Yöllä on tarkoitus lähteä jahtaamaan pieniä sammakoita pellolle.


Tyylikäs bussi.


Na Klangin vanha temppeli.


Na Klangin uusi temppeli.


Matkalla tuli lehmiä vastaan pariinkin otteeseen.


Kaskettu pelto.


Kalastaja odottaa verkon kanssa, että näkisi kalan mutaojassa.


Sokeriruokon kylvöä. Muakin kyseltiin töihin normaalilla 150 bahtin päiväpalkalla, mutta päätin passata tarjouksen.


Temppelin banaaniviljelmä. Banaanipuita näkyy jokapuolella ja banaanit ovat näin ollen todella halpoja.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olettepa söpöjä.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna ei syödäkkään sammakoita, sillä illaksi oli tulossa ukkosmyrsky. Myrsky meni ohi, mutta oli jo myöhä, joten jätettiin menemättä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei pikku sammakoita saa syyä :/

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä pikkukyläksi komeat temppelit! Sammakoitahan nyt saa toki syödä, kissoja ja koiria ei. Mutta kyllä nyt äitiäs hävettää, kun pojalle ei kelpaa rehellinen työ :(

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja Tervetuloa vastavierailulle! Majotuskin järjestyy, jos ei ole kissa-allergiaa. Toi kieli kiinnostaa, thaita olen luullut viralliseksi kieleksi, mitä on isaani?

Anonyymi kirjoitti...

Isaanissa puhutaan isaania, joka on käsittääkseni ainakin melkein sama kieli, kuin lao.

Anonyymi kirjoitti...

Kuviesi ja tarinoidesi äärellä viihtyin taas pitkään, ihan kuin olisin itsekin siellä, paikallisten arkea sivusta seuraamassa. Mää olisin halunnut istuttaa sokeriruokoa! Hämmästelin samaa kuin mutteri: temppeleiden loisto on uskomaton, kun vertaa muuhun rakennuskantaan. -Ritva