Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Livingstone

Palattuamme Livingstonen kaupunkiin löydettiin tämä edullinen huone (70Q).


Hotelli oli rannassa, mutta näkymä oli hieman toisenlainen, kuin edellisestä paikasta. Lokkien lisäksi näkyi paljon noita kuvan valkoisia lintuja, sekä pelikaaneja.

Ruoan hinta laski reilusti. Minna aamiaisella (20Q) ja minä lounaalla (30Q)...

Suurin osa matkamuistomyymälistä meni boikottiin huomattuamme niiden myyvän kilpikonnankuoria ja meritähtiä.

Kilpikonnankuoret (ja kilpikonnat) ovat täällä yleisiä koristeita ja garifuna bändin yksi soitin on kilpikonnankuori.

Aina on liian kauan edellisestä kookospähkinästä (10Q).

Sopisko?

Mimmikorista katsomassa. Punaiset voitti. Sen verran hyvähenkistä oli touhu, että kun keltasilta yksi pelaaja sai kyynärpäästä ja päätti lopettaa, punaisilta yksi puki keltaisen paidan päälle, keltaisilla kun ei ollut varapelaajia.

Pyykinpesupaikka. Tänne johtavasta vesiputkesta käytiin täyttämässä vesipulloja. Minäkin ehdotin tätä luontoa ja lompakkoa säästääksemme, mutta äänestystuloksen ollessa 50/50, jatkettiin vanhalla systeemillä ja ostettiin vesi kaupasta.

"Tulkaa pliis hakemaan jo pois"

Kylänraittia

Happy hour, happy ending..?


Happy fishin häppäreillä käytiin ja testattiin tätä garifunien Guifiti viinaa, jonka pitäisi auttaa kaikkiin kuviteltavissa oleviin vaivoihin. Yrttistä, otin tequilan tapaan.

Sunnuntaina oli vaalipäivä Suomessa ja ylen lähetyksestä jännättiin tulosta täälläkin kännykkänetin avulla. Äänestämässä ei käyty, kun luulin, että Mexico Cityssä on lähin äänestyspaikka. Salvadorissa huomasin, että Managuan kunnialähetystössäkin olisi voinut äänestää, mutta siinä vaiheessa ei enää käännytty takaisin. Lupaavan Hanna Sarkkisen läpimeno ja Vihreiden paisuminen olivat mieluisia tuloksia. Kuten myös se, että tulos mahdollistaa niin monta hallitusvaihtoehtoa, että uudesta hallituksesta täytyy tulla parempi, kuin tämä vanha.

Tapado, eli garifunien perinnekeitto. Sisältää kaikenlaisia mereneläviä ja banaania kookosliemessä. Ainakin tämän reissun ehdottomasti paras keitto (90Q).

Lisää mereneläviä paistettujen katkarapujen muodossa (40Q).

Livingstonesta meidän piti jatkaa jokea pitkin Rio Dulceen, mutta sinne ei mennyt, kuin ylihintaisia (125Q) turistikyytejä. Vaikea uskoa, että paikalliset maksavat moisia summia. Kierrettiinkin Puerto Barriosin kautta (35Q). PB:sta jatkettiin kahdella minibussilla (12Q+15Q) Rio Dulceen, josta päästiin isolla bussilla (70Q) Santa Elenaan. Santa Elenassa jouduttiin helpon tuktuk-huijauksen kohteeksi ja maksettiin tuplahinta Floresiin (20Q).

Tayazal hotelli oli ensimmäinen josta kysyttiin majoitusta ja kun meille tarjottiin kulmahuonetta (120Q), omalla pesuhuoneella ja parvekkeella (järvinäkymä), päätettiin, ettei tarvi katsella tämän enempää.

4 kommenttia:

Siina kirjoitti...

Ei!

Seuraa tärkeä kysymys: Jos pelaamassa olisi ollut poikia, olisitko laittanut että "jätkäfutista"?

;P

Tuukka kirjoitti...

Samaan päädyin itekki :D

Ehkä en... Terävä kommentti.

mutteri kirjoitti...

Eläköön positiivisuus - löydät näistäkin vaaleista hyvää sanomista!
Värikkäitä ja herkullisen näköisiä annoksia. Vähän ihmettelen, miten tuo keitto syödään sivistyneesti, keitossa kaikki kuoret ja ruodot mukana. Ainakin iiso ruokalappu kaulassa pitäisi minulla olla.

Tuukka kirjoitti...

Ravun ja kalan nostin erilliselle lautaselle, oli se vahan sotkusta... :)