Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kutsunnat

Mentiin aamulla katsomaan kumman lapun Jeabin veli nostaa. Kaikki tuijottivat, sillä olin ainoa länkkäri poliisiasemalla ja poliisit tulivatkin juttelemaan (Jeab toimi tulkkina). Yksi poliisi pyysi minut mukaansa, vei arvonta korille ja näytti koria. En ensin tajunnut mitä hän tarkoittaa, mutta sitten ymmärsin, että hän haluaa minun nostavan lapun. Näytin ensin että ei ei, mutta poliisi jatkoi korin osoittamista ja nauroi, joten ajattelin lähteä mukaan vitsiin ja nostin lapun, joka oli punainen. Poliisi taputti mua selkään ja sanoi ilmeisesti, että onni etten ole thai. Lähdettyäni kävelemään korilta pois, sotilas tuli kysymään tältä poliisilta mitä tapahtui. Poliisi ja sotilas alkoivat kiistelemään. Hetken päästä sotilas tuli hakemaan minut, vei pöydän luokse ja kysyi passia. Annettuani passin sotilas kirjoitteli tietoni ylös ja ojensi lapun. En tietenkään tajunnut mitään, mutta Jeab selitti, että siinä lukee, että mun pitää astua palvelukseen lauantaina. Eihän tää tietenkään pitäisi olla mahdollista, mutta viranomaiset täällä sanovat, että se on virallinen paperi, eivätkä he voi antaa passia takaisin. Pitääkin olla yhteydessä Suomen lähetystöön ja yrittää selvittää tää sotku ennen perjantaita.

10 kommenttia:

Siina kirjoitti...

Mielenkiintoinen sotku, lahjakasta :D Oishan se armeija mukava lisäkokemus!

mutteri kirjoitti...

Kiva, kiva, ota mahdollisuus vastaan! Kaksi ilmaista vuotta Thaimaassa, mä lupaan tulla katsomaan ;) Panin sun tavarat samantien Huutonettiin!

Anonyymi kirjoitti...

APRILLIÄ, eiks joo!!! -Ritva

Siina ja Vesa kirjoitti...

Äää meki vasta nyt hokattiin että on tän päivän puolella kirjotettu. Plöö.

mutteri kirjoitti...

Suomen uutisia: 1. Titanicia ei rakenneta Sukarin Ideaparkkiin maalle Kiiminkiin vaan Virpiniemen syväsatamaan (Kaleva) 2. Kärpät johtaa sarjaa voitoin 2-1 (tähän mennessä kaikki yhden maalin erolla ja kaksi jatkoajalla, lähde: kaikki tietää) 3. Lilius on ansainnut Fortumista jo yli 33 miljoonaa (IS)
Ja nyt katsomaan neljättä välieräottelua!

Tuukka kirjoitti...

Siina sentään usko... :D

mutteri kirjoitti...

Kyllä mummoonkin upposi, kun kerroin blogikuulumiset. Et sitten tainnu uskoa Huutonettiä, Suomen uutisista vain 1. on aprillia!

Siina kirjoitti...

Uskoin vaan sen takia että en tienny että olit kirjottanu sen tänään ;D Ei saa tuomita ihmistä joka lukee blogia kasilta aamulla :/

Miten sen veljen kävi?

Tuukka kirjoitti...

Tää oli sitten kirjoitettu aamulla ennen poliisilaitokselle menoa, joten kaikki oli mielikuvituksen tuotosta.

Tuukka kirjoitti...

1. taitaa olla aprillia...Ei uponnut Huutonetti...