Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

tiistai 3. helmikuuta 2009

Nha Trang


6km pitka ranta.

Bussissa oli epamiellyttavan vahan jalkatilaa, enka saanut nukuttua kunnolla. Mp-3 soitinkin on hukassa. 9 tunnin jalkeen saavuin tanne ja kuskiarmeijan keskella tunsin, etta pohkeita kiristaa ja kihelmoi. Vilkaisin alaspain ja huomasin, etta jalat ovat pahasti turvoksissa ja nayttavat aivan vauvan potkojaloilta. Tingin kyydin guest houssille, jota vanhempi jenkkipariskunta oli suositellut Saigonissa. Maaranpaassa kysyin voiko kuski vaihtaa 20kD setelin, kuski alkoi vaittaa, etta kyyti maksaa 20kD. Olin kuitenkin nayttanyt selkeasti, etta maksan kyydista 10kD, joten turha tassa vaiheessa on alkaa kiistelemaan hinnasta. Vaidoinkin samantien rahan pienemmaksi guest houssissa ja annoin kuskille 10kD ja tama kaasutti pettyneena pois. Matkalla oli tehty myos pari pysahdysta kalliin nakoisten hotellien edessa, joista kuski saa todennakoisesti palkkion jos tuo heille asiakkaita. Suositellussa paikassa oltiin nukkumassa, joten menin tahan ystavalliseen paikkaan, joka vaihtoi setelin ja otin huoneen. Satelliitti-tv loytyi, mutta mikaan 50 kanavasta ei nayttanyt Super Bowlia. Nha Trang on ihanteellinen paikka muutaman paivan pysahdykselle, rantaan on 200 metria ja vaikka tama on Vietnamin ykkosrantakohde, paikka on todella viihtyisa, eika liiallinen turismi hairitse. Seksiturismia ei nay lainkaan. Eilen kuulin kanadalais/ruotsalaisseurueesta, joka ottaa lomailun jo melkein turhan rankasti, aamusta iltaan kannissa ja nyt porukka on kutistunut kolmeen, silla yksi makaa alkoholimyrkytyksen takia sairaalassa, vauhti ei oo kuitenkaan muilla hidastunut yhtaan. Yksi naista sankareista polki mua vastaan vietnamilaishattu paassa cyclolla, kuski kyydissa. Yoelama on muuten yllattavan hiljaista. Kaytiin eilen tarkistamassa Nha Trangin suosituin clubi australialaispariskunnan kanssa ja se olikin ainoa paikka mista loytyi tanssilattia. Paikka oli kuitenkin vain tavallinen Clubi, eika villi uima-allas/palmu bilekeskus kuten oltiin ymmarretty. Huomenna lahden koko paivaksi veneretkelle, jolloin paasen taas snorklailemaan. Nakyvyys on kuulemma heikoinpanakin aikana 15 metria ja parhainpana aikana kesalla nakee 30 metriin.


Hinta/laatusuhde on todellakin kohdallaan. 9$ ja ilmastointikin loytyy. Oli kylla tarkoitus vaihtaa halvenpaan, kun en maa nain hienoa tarvi, mutta ei oo jaksanut parin dollarin saaston takia.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huone! Mutta mikä tuo koppi tuola nurkasa on?

Anonyymi kirjoitti...

Kun on Siinasta ihana, on se kyllä sillon aika tytökäs. Ihana ranta. Olis pitäny noin pitkällä istumamatkalla olla lentosukat jalassa!! Jos se turvotus ei tokene, niin lääkäriin siitä, se voi olla tulppa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kortista! Tuli eilen perille. Onko kauan ku lähetit sen? Oli oikein ihania norsuja, toivottavasti niitä kohdellaan hyvin siellä. Hyvää matkan jatkoa! Masalta terkkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Siina: Se koppi on pystysuora kaytava alakerrasta ylos.
Mutteri: Kylla se turvotus on jo laskenu...
Hilla: Ei siita ole kuin vajaa kuukausi. Norsuista toivon samaa. Masalle terveiset.

Sirpa kirjoitti...

Mä luulin että se koppi on suihkukaappi :))