Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

torstai 16. lokakuuta 2008

Haad Rin, Ko Phangan

Viikko tไไllไ bailusaarella on mennyt hienosti, juhlien ja riippumatossa makoillen.Ensimmไisenไ iltana istuttiin naapureiden kanssa iltaa haad rinin levytysbaareissa.Hetken seurassa istui my๖s ranskalainen, joka kertoi elไmไnsไ ikไvimmไstไ tapahtumasta. Kaveri oli jไไnyt kiinni puolikkaan marijointin hallussapidosta tไไllไ Ko Phanganilla. Hไn kertoi ettei ole koskaan pelไnnyt niin paljon, kuin ollessaan Thaimaalaisessaputkassa, joka kuhisi ๖t๖k๖itไ ja hไnelle kerrottiin, ettไ tuomio on kaksi kuukautta.Hไn oli kuitenkin pไไssyt pois kahden pไivไn jไlkeen, kun oli saanut yhteydenoikeisiin ihmisiin.Sunnuntaina oltiin sveitsilไisen bile-expertin kehumissa Shiva Moon partyissa, jotka jไrjestettiinreilun viiden kilometrin pไไssไ tไไltไ. Paikka oli Keskellไ viidakkoa, jossa todella hyvไt DJ:t soittivatGoa trancea ja vastaavaa musiikkia. Jokapaikassa oli Erivไrisiไ valotauluja, hienoine kuvioineen.Erittไin hyvไt bileet, vaikka ihmisiไ ei hirveไsti ollutkaan.Tiistaina olivatkin sitten Full Moon partyt. Koko hiekkaranta tไynnไ tanssivia ihmisiไja jokainen baari soittaa musiikkiansa todella lujaa. Tulikeppejไ py๖ritteleviไ akrobaatteja ja todella suuri tervetuloa Thaimaahan kirjoitus, joka paloi bensan voimalla. Hyvin viihdyin tไไllไkin, mutta Shiva Moonit olivat paremmat omaperไisyytensไ vuoksi. Juhlinnan lisไksi olen oikeastaan lไhinnไ maannut riippumatosta, kไynyt uimassa ja vไlillไ sy๖mไssไ.Vesi on todella kirkasta ja erivไrisiไ kaloja on hienoa katsella snorkkelien kanssa.Ruoka on kalliimpaa ja mauttomampaa turistiversiota, kuin Bangkokissa, Josta kaipaan ainoastaanjuuri ruokaa. Bangkokissa oli mielenkiintoista sy๖dไ puikoilla jotain soppaa, josta tunnisti nuudelit, mutta muuten ei ollut mitไไn hajua siitไ mitไ s๖i, mutta hyvไไ oli. Lไhden jatkamaan matkaa luultavasti parin pไivไn pไไstไ. Ensin Surat Thaniin ja sieltไ todennไk๖isestiAndamanmeren puolelle, johonkin rauhallisempaan paikkaan. Kirjoitin taman lapparilla kayttaen skandeja, mutta taa kone nakojaan muutti ne hieman erilaisiks.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kuvia bileistä? Pitää siis vain luottaa kertojan sanaan.. Mutta hyviä uutisia sinällään että selvisit juhlista ilman sen kummempia putkareissuja ja ikäviä yllätyksiä :P Ei sillä että se olisi ollut odotettavaa, mutta kaikkihan on aina mahdollista. Ei muutako onnea matkaan ja suunta uusiin maisemiin.
-Jussi

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin oot tutustunu ihmisiin, kiva kuulla. Viime yönä näin ekan painajaisen sinusta! Johtu varmaan siitä että eilen panikoin että onko sielä kaikki kunnosa. Kuitenki, unessa astelit vaan yhtäkkiä äitille sisään. Olit tullu takasin, kun sun kaikki tavaras oli ryöstetty sillä aikaa kun olit Full Moon Partyissa.

Niin se pikkusisko kantaa huolta, rankkaa.

Käyhän muuten tsekkaamassa wippies-mailis. Autoasiaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiirettä taitaa pitää, kun opettelet tekemään "ei mitään". Mukava, että on löytynyt seuraa. Mutta miten ihmeessä raaskit luopua söpöstä mökistä, mä olisin jumittunut sinne varmaan viikoiksi. Kuva mökistä on mulla töissä tietsikan vieressä ;)

Sirpa kirjoitti...

Terveisiä Suomesta. Täällä kesäsää jatkuu; vettä tihuuttelee ja lisäksi on niin hämärää ettei ymmärrä päivän alkaneen. Ole poika onnellinen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tää kiittää tekstistä, jonka lukemiseen oudoiksi muuttuneet skandit toivat hauskaa lisämaustetta: eikö thai-kieli näytä just tommoselta kirjoitettuna. Mut nyt ylös valokuvaamaan sieltä riippumatosta!! -Ritva

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa Surat Thaniin, jonka toivon osoittautuvan nimensä veroiseksi: Hyvien Ihmisten Kaupunki! -Ritva