Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

lauantai 3. lokakuuta 2009

Buffalo Racing Festival Chonburi







Karannut harka juoksi kuvaan, kun otin kuvan yhden eran voittajasta. Yksi harka paasi karkaamaan niin hyvin, etta se juoksi katsomojen ja ruokakojujen valissa taluttajia karkuun.



Koripallohalliin oli rakennettu kolme kukkotappeluareenaa. Kavin utelialaisuuttani katsomassa pari matsia, mutten kuluttanut bahtiakaan paikassa, silla eihan tuo valttamatta kovin eettista hommaa ole.


Yleiso liikahti aika vilkkaasti alta pois, kun tama paatti ottaa spurtin. Huomasi, etta myos naytoksen pitajat olivat hyvin tarkkoja kaarmeen kanssa.

6 kommenttia:

Siina kirjoitti...

No nyt ei ollu ollenkaan kivaa kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Härät näytti komeilta ja hyvinvoivilta ja ratsastuspaikka oli mielenkiintoisen takana. Elikon paksun mahan takia ratsastaja ei varmaan pystykään istumaan edempänä... Missäs asiassa ja ketä vastaan se käärme kilpaili? Kukkojen tappotappelut tuomitaan Espoossakin. -Ritva

Tuukka kirjoitti...

Käärmettä vain esiteltiin, se ei osllistunut mihinkään kilpailuun. Kukkotappelut varmasti tuomitsevat kaikki. Näillä ei ollut piikkejä jaloissa, joten kukot eivät kuolleet, vaan ne vietiin ottelun jälkeen hoivattavaksi, kuin nyrkkeilyottelijat. Jos muistellaan sitä kanakuljetusta Kambodzassa, niin varmasti ne kanat kärsivät enemmän, kuin nämä kukot. En puolustele kukkotappeluja, mutta kannattaa ajatella myös vähän enemmän. Vaikka suomessakin se lihaklöntti on kauniisti pakattu suojakaasuihin, niin se on silti ollut elävä eläin ja saattanut kärsiä. Luulempa jopa, että nämä kukot elävät onnellisemman elämän, kuin ne tehotuotetu kanat mitä Suomessa syödään.

Vesa kirjoitti...

Pakko kyllä myöntää että tuukan perusteluissa on järkeä. Ei se häkkikanalan munintakone varmaan kovin paljon oloaan paremmaksi ainakaan tunne kuin nuo. Loppujen lopuksi kun kukkotappelussa on ainakin osittain kyse normaalista reviirikähinästä mitä ne linnut tekisi vapaanakin. Etenkin jos kukaan ei kuole. Minkäpä paikalliselle kulttuurille voi.

Puhvelikisat sensijaan vaikutti hauskalta. Ei varmaan ihan niin paljo vauhtia ku hevosissa mutta varmasti vaikeampaa ^^

Ps. täälä sataa lunta :(

mutteri kirjoitti...

En ole puhvelikisoista ikinä kuullutkaan. Jännää. Tiedätkö, oliko ne osa jotain muuta tapahtumaa, vai järjestetäänkö niitä ihan omiaan. Oliko ne jotkut 40v juhlallisuudet?
Lyödäänkö vetoa kuten hevosista meillä. Tappeluista ei ole niin väliksi. Tahallista toisen vahingottamista mun on ollut mahdoton mieltää urheiluksi, teki sitä sitten ihmiset keskenään tai eläimet ihmisten pakottamina. Eläinrääkkäystä toki on muutakin.

Tuukka kirjoitti...

Nuo puhvelikisat jarjestetaan kerran vuodessa ja nimenomaan Chonburissa. Eikohan vetoa lyoda, en kylla nahnyt tata tapahtuvan. Mulla on muistikuva, etta naita puhvelikisoja on jarjestetty jo yli sata vuotta.