Tunnisteet

Thaimaa (93) Indonesia (82) Filippiinit (58) Suomi (45) Snorklaus (43) Malesia (40) Kiina (39) Sukellus (36) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Sumatra (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) Turkki (13) Amazon (10) Italia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) F1 (9) Kolumbia (9) Oman (9) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Jaava (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Nusa Tenggara (6) Qatar (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Saudi Arabia (5) Sikkim (5) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

tiistai 23. helmikuuta 2010

Dumaquete

Suht hulppea kukkotappeluareena. Sunnuntai-iltapäivänä ajoin paikan ohi uudestaan ja piha oli täynnä autoja ja skoottereita. Meno on kuulemma kovimmillaan juuri sunnuntaina kirkonmenojen jälkeen.


Tehtiin retki kuumille lähteille. Pitihän tätä valkoista jokiainesta testata (Vesa?). Hieroin mutaa aika estottomasti myös naamaan, jolloin paikallinen mies tuli varoittamaan, että aine on vaarallista jos sitä joutuu silmiin. Vesi oli todella kuumaa eikä kättä voinut pitää kauaa joessa. Täysmutaisena menin seuraavaksi toiselle uomalle, johon oli johdettu myös kylmää vettä letkulla, peseytymistä varten. Pesun jälkeen menin vielä lillumaan kuumiin altaisiin, joiden vesi oli hieman viileämpää, kuin joessa. Ihan rentouttava päivä. Tämän jälkeen kävin vielä parturissa, sillä viime kerrasta alkoi olla jo vähän turhan monta kuukautta (50p).

Kauneudenhoidosta tuli mieleen, että vähän huoliakin on ollut. Poskeen ilmestyi reilu viikko sitten iso finni, joka tulehtui. Olin päättänyt, että jos se ei parane Apo-saarella täytyy lähteä lääkäriin, kaulan imusolmukekkin oli turvoksissa. Nyt se on kuitenkin rauhoittunut ja muistona on enää poskessa oleva punainen läikkä.


Hampurilaiset ovat täällä suosittuja ja itekkin on tullut vierailtua tällä kojulla vähän turhan usein. En tiedä paljonko täällä tapahtuu ryöstöjä, mutta rahat ovat yleensä aina kaltereiden takana. Monissa kaupoissa kassatyttö kiikuttaa rahat kalteroituun koppiin, josta vaihtorahat tulevat. Jokaisella kaupalla on myös oma vartijansa.

4 kommenttia:

Siina kirjoitti...

Olipa mukevia kuvia. Tosin viimisen kuvan pilvet on vähä uhkaavia, tuommonen synkkä massa.

Ja Vesa tahtoo sanoa että samanlainen ko Islannin blue lagoon eli rikkiä ja silikaatteja. Haisiko pahalle? Ainaki pitäs.

http://www.bluelagoon.com/Bath/The-Blue-Lagoon/The-Natural-Source/

Tuukka kirjoitti...

Semmonen lievä rikki, ei mitenkään hirveä haju kuitenkaan. Oliko tuo terveellistä?

Vesa kirjoitti...

Maailman kuuluisimpia ja kalleimpia iho-hoitojahan nuo on jos niitä myydään purkissa, joten luulisin :D Rikkiä ja suoloja kuite sen verran paljo että suuhun tai silmiin ei kannata laittaa.

Tuukka kirjoitti...

Toivottavasti toimi, ainakin maa haisin rikille seuraavat 2 paivaa... :)