Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

torstai 1. tammikuuta 2015

Lähtö yritys Pucallpasta

Aamulla pyykkimme eivät olleet valmiina, joten otettiin mopotaksi Pucallpan satamaan kyselemään laivoista (5s). Ensimmäinen satama oli väärä, mutta toisesta löydettiin monta laivaa. Mitään lipunmyyntipaikkaa ei ollut, mutta kuultiin, että Henryn (isoin laivafirma täällä päin) laiva olisi lähdössä.

Marssittinkin laivaan ja löydettiin lastauksesta vastannut mies, joka kertoi, että laiva lähtisi vasta seuraavana päivänä, hintaa riippumattopaikalla olisi 70s.

Riippumattoja myynyt mies ohjasi meidät seuraavaksi tuohon keskimmäiseen laivaan, joka lähtisi tänään. Löydettyämme kapteeni tai vastaavan hän kertoi, että hintaa olisi 70s/hlö ja laiva lähtisi kahdeltatoista. Ei siis päästy tällekkään, sillä pyykkimme oli kerrottu olevan valmiit vasta kahdeltatoista. Päätettiin mennä seuraavana päivänä Henryn laivalla. Mikä oli ihan hyvä päätös, sillä se laiva näytti paljon turvallisemmalta, kuin tämä toinen vaihtoehto, joka oli lähinnä rahtilaiva ja vedenpinta oli kannesta vain puolen metrin päässä. Jokirosvotkin jättävät varmiten isoimmat matkustajalaivat rauhaan, sillä niissä saattaa matkata poliiseja ja muutenkin yli sata matkustajaa on paljon suurempi riski kuin pieni purtilo.


Pucallpassa testattiin tällaista marenkihirmua, hieman liikaa tuota valkoista, mutta pohja oli hyvää (3s).

Hedelmiä löytyy paljon, mangot tykätään täälläkin syödä Thaimaan tapaan raakana, pari valmiiksi pilkottua olen ostanut (2s/kpl). Myös noita oikeassa alakulmassa näkyviä maistoin. Punaiset olivat pahoja, mehuna voisi tomia, niiden takana olevat taas maistuivat perunoilta...

Pyykit saatiin kahdeltatoista, mutta ne olivat niin kosteita, että vietiin ne takaisin ylimpään kerrokseen kuivumaan, maisemat olivat täältä hienot, hyvä, että tuli käytyä.

Hyttysmyrkkyä ostettiin lisää, tämä dengue on testattu, eikä tykätty...

Kulttuurikeskuksen aukio oli täynnä ilotulitekauppiaita. Kuuden ison raketin paketti olisi kustantanut 80s, mutta jätettiin paukut kaupaan.

Iltapäivällä päätettiin käydä pelaamassa muutama erä biljardia. Paikan pöytä oli iso ja pienet pussit eivät antaneet mitään armoa, ei kovin palkitsevaa pelaamista, mutta voitin 2-1 (4s/h).

Amazonilla voi biljardisalissakin ottaa hienoja luontokuvia...

3 kommenttia:

mutteri kirjoitti...

Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2015! Aika hurjan näköisiä nuo matkustusvälineenne, tunnustan, etten kyllä uskaltaisi.

Tartsa-emo kirjoitti...

Vauhdikasta vuotta 2015! On sanoin kuvaamattoman ihanaa kuulla teistä pitkästä aikaa, ja lukea jälkikäteen jokikelvottomista veneistä ym :)

Tuukka kirjoitti...

Hyvää uuttavuotta myös sinne! Aamulla (31.12) mietittiin, että enää ei suomessa aurinko nouse tänä vuonna... Ja ei ne laivat nyt niin hurjia olleet... Lisää kuvia jatkossa :)