Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

torstai 23. lokakuuta 2014

La Samba!

Sunnuntaina oli sambapäivä. Vielä puoli yhdeltä paikassa ei ollut paljoakaan väkeä, mutta istuttiin alas ja otettiin olut (7r). Bändi soitti ja lauloi, tunnelma oli odottava. Reilun tunnin päästä yhdelle pöydälle kannettiin lautasia, saadaan siis ruokaakin 20r pääsymaksulla! Istuttuamme vielä tunnin lisää väkeä alkoi olla jo melko paljon ja ruoka kannettiin esiin, kassavaa, riisiä, salsaa ja lihaa, ihan kelpo ateria. Kun oltiin saatu syötyä tuli lavalle nuori laulaja ja homma pääsi käyntiin.

Pian olivat ensimmäiset sambaajatkin esiintymässä.

Jokainen tuli yksitellen esiin, sambasi kappaleen ja siirtyi sivuun, seuraavan vuoro jne. Lopuksi vielä yhteissambaus. Vauhdikasta menoa.

Seuraavaksi oli kuningattaren vuoro, tai niin me ainakin pääteltiin. Lavalle hän tuli ilman kruunua, mutta pian se laitettiin hänen päähänsä. Veikkailin, että olisiko kyseessä ollut viime vuoden sambakuningatar? vai seuraavan vuoden?

Tässä on lipputanssi käynnissä. Pari tanssi, naisella lippu kädessä. Valkopukuinen karnevaali"kuningas" piti puheen heille tanssin jälkeen ja lopuksi lippu kiersi ja sille annettiin kevyt suudelma. Tämä rituaali jäi aika arvoitukselliseksi.

Viimeinen esiintyminen oli tapahtuman huipennus. Ymmärrettiin, että tämä muhkeatakamuksinen nainen hopeisessa puvussaan oli Riosta ja ilmeisen hyvä sambanainen.

Video ois varmasti kiva, mutta näillä nykyisillä yhteyksillä en sitä ala uppimaan. Ehkä myöhemmin facebookin puolelle.


Esityksen jälkeen rion tyttö sambaili ympäri salia ja poseerasi kymmenissä kaverikuvissa. Valkopukuinen sambakuningas oli viemässä häntä koko ajan eteenpäin, ettei jäädä paikoilleen vaan homma menee eteenpäin.

Varsinaisien esityksien jälkeen alkoi yleinen sambailu

Ja juomingit jatkuivat.

Minnakin suostuteltiin sambailuun mukaan. Minäkin kävin heiluttelemassa jalkojani, askeleista ei ollut hajuakaan, vaikka yksi mies niitä yritti opettaa.

Erittäin hauskaa oli joka tapauksessa. Brassit olivat ystävällisiä ja hauskoja, vaikka varsinkaan minulla ja heillä ei ollut yhteistä kieltä. Jatkettiin juhlimista kunnes meillä oli enää vitonen seuraavan päivän bussikyytiä varten, loistava tapa kuluttaa viimeiset hilut.

1€=3r Brasiliassa mulla meni 41,3€/pv, eli selvästi yli budjetin mentiin, mutta tämä oli odotettavissa. Brasilia on Etelä-Amerikan selkeästi kallein maa ja kymmenestä päivästä neljä oltiin Pantanalin retkellä.

4 kommenttia:

Tartsa-emo kirjoitti...

Bussimatkalla Helsingistä Ouluun blogia Hentun kanssa luetaan:iloisia onkijoita, sambaajia ja mahtavia luontokuvia ihaillaan.Hyvä Tuukka että et jäänyt lehmipojaksi,seikkailu siis jatkuu . . .

Tartsa-emo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tartsa-emo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
mutteri kirjoitti...

Caramba! Värikästä ja iloista meininkiä.
Minnan meno näyttää vauhdikkaalta! Pisteet rohkeudesta heittäytyä.