Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

torstai 2. lokakuuta 2014

San Telmo

San Telmo oli siis paikka, jossa asustimme Buenos Airesissa. Alue on kuuluisa tangosta. Asuinalueena ei kalleimmasta päästä, eikä vaarallisimmistakaan.

San Telmon kauppahallin kahvila, todella hyvää mutta vähän hintavaa kahvia (30p).

Kahvia siemaillessa saattoi seurata lihanleikkaajan työtä

Tai ihailla hedelmäkojua.

Tässä vakioleipomomme sämpylävalikoimaa, varsinkin meetvurstileipä oli todella hyvää. Maisteltiin täältä myös suolaisia piirakoita, keksejä ja leivoksia.

Eva Peron torni, toisella puolella oli klassisempi poseerauskuva.

...Que cada uno produzca... Al menos Io Que Consume... J.D. Peron. Jokainen tuottaa minkä kuluttaa, ymmärtäisin minä tuon...

La Boca oli vähän pettymys. Olihan nuo talot värikkäitä, mutta turisteja oli tällä alueella valtavasti, kuten myös kaupustelijoita yms. tyyppejä. Turistialueen ulkopuolella ei käyty, sillä Minna oli lukenut liikaa pelottelua Bocan vaarallisuudesta. Lähdettiinkin melko pian taksilla takaisin tuttuun San Telmoon.

Gato Negroa reilulla eurolla puteli. Ihan näin halpaa en ostanut vaan panostin melkein kaksi euroa pulloon. Hyvää on argenttiinalainen viini täälläkin.

Illalla mentiin Milongaan San Telmossa. Netistä löytyy aika helposti mikä milloinkin on auki. Nämä ovat siis paikallisia tanssilavoja, joissa tanssitaan tangoa. Varsinainen milonga alkoi puoli yhdeltätoista. Sitä ennen yhdeksästä alkaen oli tanssikurssi. Loistava idea, joka kannattaisi kopioida myös kuoleville suomalaisille tanssilavoille, pienentää huomattavasti kynnystä tulla tanssimaan.

Mekin uskaltauduttiin kurssille, joka sisältyi milongan sisäänpääsymaksuun (60p). Kurssilla oli lisäksemme kymmenkunta ihmistä. Askeleet opittiin jotenkuten ja tanssimaankin aiottiin, kun varsinainen milonga alkaa. Mutta jätettiin kuitenkin menemättä tielle, kun kaikki muut olivat niin taitavia, muutama lisäkurssi tarvittaisiin. Todettiin myös, että yli puolet kurssilla olleista ei todellakaan ollut mitään aloittelijoita, vaan olivat ilmeisesti osallistuneet ajankuluksi.

Ilta oli kuitenkin onnistunut, tanssittiin kurssilla ja nähtiin tangoa aidoimmillaan. Myös esiintymässä ollut kokeellisempaa tangoa vetänyt ryhmä oli loistava. Harva tanssi heidän esiintyessään, mutta väliajalla kyllä ja bändin lopetettua.


PS. Pitääpä vielä mainita upeasta kirjakaupasta, jota maailman hienoimmaksi sanotaan. Palermosta löytyy tämä.


PPS. Kiitos paljon onnitteluista kaikille, terveisin Minna <3 br="">

2 kommenttia:

mutteri kirjoitti...

Ihana satupuu. Tuon oksilla olis lapsena (ja ehkä vähä vanhempanaki) voinu kiipeillä, istuskella ja maata onnellisena ainakin viikon! Ja nuo pikkusen rähjäset kujat, hengittelen ja keskityn ja saan ihan tuoksujakin mielikuvamatkalle mukaan, ah ihanuutta.

Tuukka kirjoitti...

Minna sano täsmälleen samaa, oispa lapsena ollu tommonen kiipeilypuu, ei kuitenkaan lähtenyt kiipeilemään kun kehotin heittäytymään lapseksi :)