Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kuala Lumpur

Puertosta lensimme Cebu pacificin siivin Kuala Lumpuriin. Koska ystävämmekin olivat tulossa Phuketista katsomaan formuloita, olimme varanneet porukassa huoneet Suzies majatalosta (50r/2hh).

Meidän lentomme oli aikaisemmin perillä, joten kirjauduimme Mikon nimellä majataloon ja lähdimme intialaiseen, oli jo ikävä.

Illalla tapasimme pari brittiä, paikallisia ja Oasis majatalon pitäjän, joka tunnisti meidät ja kovasti kyseli miksi emme olleet tällä kertaa majoittuneet Oasikseen. Sanoimme, että näin nyt, kun piti varata etukäteen, seuraavalla kerralla taas Oasikseen. Parille kaljalle jäimme heidän kanssaan.

Kun Marjo ja Mikko lopulta pikkutunneilla saapuivat majatalolle, korkattiin Finlandia ja kumottiin pari lasillista.

Seuraavana päivänä oltiinkin jo formularadalla, mutta hypätään sen yli, teen siitä oman juttunsa.

Tässä ollaankin sitten jo aamiaispöydässä Suria ostoskeskuksessa maanantaina. Ihan kiva näkymä, sapuska ei niin kehuttava.

Harrodsin ovella samaisessa ostoskeskuksessa.

Minna ja maailman korkeimmat kaksoistornit.

Maanantaina oltiin golden triangelissa Kiinan viisumien vuoksi. Hakemuslaput piti täyttää netissä, tulostaa valmiiksi ja sen jälkeen marssia viisuminhakutoimistoon. Hakemuksessa vähän ihmetytti viisuminumero, Malesiaan kun ei tarvi viisumia ja leimat eivät ole numeroituja. Eteenpäin ei kuitenkaan päässyt, jos tätä kohtaa ei täyttäny, joten laitettiin joku kolminumeroinen luku leimasta.

Viisumitoimistossa kyseltiin majoitusten perään. Meidän piti täyttää lappu, jossa selitämme, miksi meillä ei ole majoitusta valmiina. Hetken mietittyämme, virkailija neuvoi, että kirjoittakaa vain, että aiotte varata majoituksen vasta Kiinasta. Tämän jälkeen virkailija kertoi, että meidän pitää seuraavana päivänä saapua haastatteluun, jossa meidän pitää perustella miksi tarvimme pidemmän kuin normaalin 30 päivän viisumin (halusimme 35 päivää).

Jännitettiin kovasti haastattelua, mutta hankittiin kuitenkin lennot Kuala Lumpurista Kunmingiin (3.4. 9.30-13.10 Malaysia Airlines 240€ yhteensä) Osaksi sen takia, että ei uskallettu enää odottaa, sillä montaa halpaa lentoa ei ollut enää jäljellä ja osaksi siksi, että voidaan tarvittaessa madella ja anoa viisumia, kun meillä kerran on jo lennotkin valmiina.

Seuraavana päivänä lähetystön nainen kysyi luukulla mistä ollaan tultu Malesiaan ja monessako kaupungissa aiomme vierailla, vastattuamme, että Filippiineiltä ja neljässä, hän antoi kuittimme takaisin ja asia oli selvä. Molempiin kysymyksiin löytyi vastaukset myös papereista, mutta ilmeisesti pykälissä lukee, että pitää haastatella, niin sitten haastatellaan...

Sateisesta Kuala Lumpurista lähdimme Perhentianille odottelemaan, että viisumiasia saadaan käsiteltyä.

1 kommentti:

mutteri kirjoitti...

Pidän peukkuja, että olette huomenna koneessa:)