Tunnisteet

Thaimaa (93) Indonesia (82) Filippiinit (58) Suomi (45) Snorklaus (43) Malesia (40) Kiina (39) Sukellus (36) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Sumatra (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) Turkki (13) Amazon (10) Italia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) F1 (9) Kolumbia (9) Oman (9) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Jaava (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Nusa Tenggara (6) Qatar (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Saudi Arabia (5) Sikkim (5) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

F1 Petronas Malaysia Grand Prix

Lauantaina tultiin radalle yhdeksitoista, jotta nähtiin GP2:sten ensimmäinen kisa.

Katsoinkin, että kun mutkaan tulee 4 pikkuformulaa rinnakkain, niin rytisee varmasti, tämä auto oli kisan ensimmäinen keskeyttäjä.

Kärkikamppailua, tuo punainen voitti lopulta kisan, valkoiselle taisi sattua jotain, sillä yhtäkkiä se oli tippunut kolmanneksi.

Minna ja melko tyhjä katsomo. Varjoon tuli hakeuduttua kovastikkin lauantaina, sen verran kovasti aurinko porotti.

Tältä aivan liian pieneltä taululta seurailtiin harjotusten ja aika-ajojen tilannetta zoomin kanssa.

Malaysian super seriesit ajoivat myöskin ensimmäisen kisansa lauantaina. Ihan kiva tätäkin oli katsoa, vaikka letka venyi samantien koko radalle.

Minnan suosikki.

Viuhka jonka sai myös lakiksi.

Maailman tehottomimman näköinen lakaisijatiimi...

Aika-ajojen alkaessa myös Marjo ja Mikko saapuivat radalle.

Jenson Button tekemässä nopeaa kierrosta.

Lähtöjärjestys ei ollut kovinkaan mieluinen, Lotus ei toimi märällä...

Sunnuntaina yritettiin ehtiä GP2:sten toisen kisan lähtöön, mutta missattiin se. Tässä ajavat jo Porsche Carrera Cup Asian autot. Hitailta näyttivät, kun oltiin totuttu kattelemaan formuloita...


Kisan odottelua katsomon parhailla paikoilla.

Hieman erilainen kuvauskalusto näillä miehillä.

Synkkiä pilviä ja myös sadetta juuri ennen kisaa, ei tietänyt hyvää Lotukselle.

Ei ole ruottalaisia kuskeja näkynyt radalla...

Kisan lähestyessä väkeä alkoi olla jo ihan hyvin paikalla, enemmänkin olisi kyllä mahtunut.

Onkohan LG sponsoroinu tuon kaverin paikan päälle...?


Joillakin oli teltta mukana, kieltämättä ihan kätevä sateen ja auringonsuoja.


Kisa oli ihan mielenkiintoinen. Kisaradio auttoi tilanteen seuraamista. Kimi ei oikein pärjännyt, mutta hänen lisäkseen tuli seurattua mersun ja red bullin keskinäisiä kamppailuja. Tunnelma oli hyvä ja ympärillä pörräävä helikopteri lisäsi ison maailman fiilistä.

Ja kisanhan voitti hallitseva maailmanmestari Seeeeeebastiaaaaan Vettel!

Kisan jälkeen käveltiin lentokentälle vievien bussien luokse, johon oli järjestetty todella hyvin busseja ja pääsimmekin radalta pois nopeammin, kuin lauantaina, vaikka koko ajan liikkeessä ollut jono oli todella pitkä.

Päästyämme takaisin kaupunkiin lähdettiin eteläisempään little indiaan syömään. Tämä paikka vaikutti nimensä perusteella hyvältä, mutta heiltä ei oikein löytynyt mitään mitä listassa oli.


Joten vaihettiin Gandhi nimiseen vegepaikkaan. Listasta löytyi jännästi paljon myös lihaa, mutta sapuskat saatuamme totesimme saaneemme vain vegesafkoja jotka maistuivat esimerkiksi kanalta. Ehkäpä paras vegemesta jossa olen ollut.

6 kommenttia:

mutteri kirjoitti...

On kai tuo ruoho ihan oikeata, miten ihmeessä ne siellä kuumuudessa saa sen noin tasasen vihreäksi ja istumaan houkuttelevaksi. Erityissievä viuhka ja aika jännät ruokalistat.
Alkaako yhtään olla koti-ikävää?

Tuukka kirjoitti...

Ihan oikeaa ruohoa on ja ruohossa on ihan oikeita purevia muurahaisia... Hoitotavasta ei tietoa, olivat saaneet hoidettua sen ennen kisaa. Ei nyt niin hirveesti oo koto Suomeen ikävä...

Mikko kirjoitti...

Nyt taitaa olla jo Kiinan pakkasissa hieman koti-ikävä :)
ps. Huomenna Nusa Lembongan ja siitä sitte Gili.

Anonyymi kirjoitti...

Hello,
on ollu kiva lueskella blogia. Varmaan tiesittekin, jotta Kiinassa jokin uudentyyppinen lintuinfluenssa kaataa väestöä, joten välttänette kyyhkys- ja pulumestoja ;)...meidän pressa Niinistö on muuten kans siellä kera vaimonsa. Laittakaa villasta alle ja päälle, jotta tarkenette tropiikin jälkeen....Take care, monin terv.tätyli

Tuukka kirjoitti...

Mikko: Kiina rules, ei oo ikävä helteeseen :), pitäkää hauskaa Gileillä!

Tuukka kirjoitti...

Tätyli: Ollaan huomattu lintuinfluenssa uutiset, asiasta uutisoidaan kovasti myös Kiinassa. Nyt meillä on tv CCTV news kanavalla, joten voidaan katsoa uutisia englanniks, Niinistön ja Kiinan presidentin tapaamisesta ei ole täällä uutisoitu :)