Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Rantepaon markkinat

Tämä päivitys sisältää ikäviä kuvia sioista, sen verran pitää varoittaa herkkiä ihmisiä.

Torstaina olisi ollut hautajaisten kolmas päivä, joka tarkoittaa vesipuhvelien teurastuspäivää, mutta en jaksanut herätä tarpeeksi aikaisin ja jätin tämän väliin. Ranskalainen pariskunta, johon oli tutustunut edellisenä päivänä oli lähtenyt hautajaisiin, kuten luulin myös Martinin lähteneen, mutta myöhemmin selvisi, että hän oli venäyttänyt selkänsä ja maannut koko päivän sängyssä. Aamiaisella oli kuitenkin samaan aikaan Camille, jota rituaaliteurastus ei ollut kiinnostanut, joten lähdimme samaa matkaa markkinoille, jotka pidetään joka kuudes päivä.


Markkinoiden ikävin anti oli tämä sikojen kohtelu (ovat siis eläviä).

Tässä ilmeisesti on syntynyt kaupat, sillä sian alustaa köytetään skootteriin kiinni kuljetusta varten.

Nämä kaverit myivät sikoja säkissä.

Vesipuhveleita kohdeltiin paremmin ja niitä oli paljon.

Markkoinoiden apteekki

Veikkaisin purutupakaksi, jota vanhat naiset tykkäävät käyttää täälläkin.

Kahvikauppias

Kalakauppias

Näitä habaneron näköisiä juttuja maistoin ja taisivat ollakkin habaneroja tulisuudesta päätellen...

Näitä littanakaloja näin Pantai Birassa snorklatessa.

Näitä vekottimia en ole nähnyt, kuin Sulawesillä. Riksa jossa pyörä on korvattu mopolla. Olen kuullut, että nämä eivät ole periaatteessa laillisia, vaikka niitä näkeekin joka kylässä ja kaupungissa paljon.

Lounaaksi kyselin vesipuhvelia ja tuo vasemmanpuoleinen pihvi on ilmeisesti sitä, kovasti muistutti maultaan nautaa, todella mukavasti maustettua ja herkullista. Toinen liha oli lähinnä läskiä ja maksaa, eikä niin hyvää (10k).

Illalla tapasin puolalaisen miehen joka oli tullut Bandasaarilta perheensä kanssa melkein suoraan tänne (vaimo ja pojat 7v. ja 9v.), he olivat viettäneet Maluku saarilla 2 kuukautta ja kehuivat niitä kovasti, varsinkin Bandaa. Pojat olivat jo tottuneita matkaajia nuoresta iästä huolimatta ja käyneet Meksikossakin pari vuotta sitten reppureissaamassa, tietenkin vanhempiensa kanssa. Ranskalaisen pariskunnan kanssa sovin lähteväni seuraavana päivänä katsomaan hautajaisten viimeistä päivää.

2 kommenttia:

mutteri kirjoitti...

kokosin itteni ja kattelin noita sikakuvia. Ne on kumman rauhallisia, onkohan ne niin nääntyneitä, etteivät jaksa, ei kai niihin sentään nukutusaineita voi pumpata! Muuten mukavannäköisiä markkinakuvia. Noissa riksoissahan on asiakas kuskin pään edessä, miten se kuski näkee ohjata, eiks niisä polkupyöräjutskisa ole toisin päin?

Tuukka kirjoitti...

Pyöräjutskia on monenlaisia, kyllä se kuski näkee päiden yli.