Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

maanantai 24. tammikuuta 2011

Hanoi

Edellisen päivityksen kirjoittamisen jälkeen lähdin etsimään Bucket baaria, jossa olin kuullut China beachiltä tuttujen aussien nykyään työskentelevän. Kävelin ristiinrastiin ja koitin kysellä hostellista ja taksikuskeilta missä tämä paikka sijaitsee, mutta kukaan ei tiennyt, todennäköisesti koska paikka on avattu vasta viikko sitten. Päätinkin ottaa pari neuvoa antavaa olutkojussa, 5kD lasillinen, ehkäpä maailman halvinta olutta. Täällä sainkin idean lähteä katsomaan järven pohjoispuolelta, jossa en ollut vielä käynyt, tämä osoittautuikin vielä enemmän turistisoituneeksi paikaksi, kuin länsipuoli ja lopulta myös baari löytyi, oikein rentoa ja riehakasta Aussimenoa, jonain päivänä on pakko päästä käymään Ausseissa, sen verran hyvää porukkaa sieltä näyttää tulevan.

Seuraava päivä meni leffojen parissa. The Town saa multa enemmän tähtiä, kuin Knight and day. Sunnuntaina taas kävelin ympäriinsä, Hanoi alkoi tuntua hieman pettymykseltä, länsimaisempi mitä olin ajatellut ja ei vain tuntunut iskevän, voi johtua kylmyydestäkin, päivällä on ehkä +15. Jotkut sanovat, että he ovat syntyneet väärän sukupuolen ruumiseen, musta tuntuu, että olen syntynyt väärään ilmastoon, viihdyn tropiikissa niin paljon paremmin. Toisaalta, jos olisin syntynyt tropiikkiin, en todennäköisesti olisi syntynyt maailman rikkaimpien joukkoon, enkä olisi välttämättä niin vapaa tekemään mitä haluan, joten pitää olla tyytyväinen ja niin olenkin.

Tänään suunnistin etelään hostellilta saamani kartan ulkopuolelle, päämääränä löytää leffateatteri ja nähdä Jolien uusin The Tourist. Löysinkin pieniä katuja ilman turisteja ja paljon parempaa menoa, kuin reilun kilometrin säteeltä järvestä. Aloin jopa pitää Hanoista, auringonkin näin ensimmäistä kertaa viikkoon. Käveltyäni muutaman tunnin ympäriinsä päätin ottaa mototaksin ostoskeskukselle, sillä sitä en ollut löytänyt, vaikkakin paljon muuta mielenkiintoista, alunperinkin toki ostoskeskus oli vain päämäärä jossain ja matka paljon tärkeämpi, moto kustansi 20kD, sillä matka ei ollut pitkä. Näytöstä jouduin odottamaan vain puoli tuntia, leffa oli hyvä (70kD) ja leffateatteri moderni. Ostoskeskukselta otin kompassisuunnan pohjoiseen ja löysinkin pian kartalle.

Näin tämän Rolls Roycen, taisi olla ensimmäinen kerta, on kyllä komea auto ja pysäytti tässä ympäristössä.

Alunperin oli tarkoitus maistaa koiraa, mutten ollut sitä löytänyt ja kahvilla istuskellessa päätinkin jättää sen etsinnän ja lähteä syömään jotain tutumpaa, heti kahvilasta 5 merin päässä oli kuitenkin useampikin paikka joka tarjoili koiraa, niin se vain on, jos jotain etsii, niin sitä ei löydä... Päätin vaihtaa takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan ja istahdin alas.

Tilasin pari grillitikkua ja sain myös keitettyä koiraa ja koiramakkaraa. Ihan hyvää, mutta kissa oli parempaa, koira muistutti maultaan jonkin verran nautaa. Yksi pullo olutta ja koira kustansi 80kD.

Koiraa se kuitenkin varmasti oli.

Ei kommentteja: