Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Lijiang

Oli tarkoitus olla vain yksi yö Lijiangissa, mutta olin kaksi. Pitkälti vierastalon takia, ystävällisin vierastalo missä olen koskaan ollut (oon ollut monessa). Ensimmäisenä iltana valikoin kuvia Tiger päivitykseen, kun Mama tuli koputtamaan ovelle ja huusi dinner. Menin alas ja siellä oli koko perhe syömässä ja minä liityin mukaan espanjalaisen vieraan kanssa. Tulikin sitten istuttua iltaa heidän kanssaan (kuten myös seuraavana päivänä lounaalla ja päivällisellä). Mama tarjosi siemeniä ja istuttiin hehkuvien hiilien ympärillä ja heiteltiin kuoret lattialle, kuten Kiinassa on tapana. Harmi kyllä perhe ei puhunut kovin paljoa englantia, joten juttelin suurimman osan ajasta espanjalaisen kanssa. Hän oli menossa Tiger rotkolle seuraavana päivänä. Kun hän kyseli minulta ja Mamalta paikasta, Mama huolestui ja kertoi, ettei hän voi jatkaa yksin rotkon päästä seuraavaan kylään, koska siellä on puukotettu ihmisiä ja ryöstetty rahat. Tiedä sitten kuinka todellinen huoli tämä on mutta Mama vaikutti olevan hyvin tosissaan. Tosin hän sanoi että minä olisin voinut mennä huolettomammin, koska olen niin iso. Toivottavasti ryöstäjätkin ajattelee näin, ase kuitenkin vähentää aika merkittävästi kokoeroa...





Lijiang vaikutti nyt paljon mukavammalta paikalta kuin aikaisemmin, kun mielessä eivät olleet vain vuoret. Kaunis paikka ja myös uusi kaupunki oli mielenkiintoinen.


Puna-armeija marssii


Joku paikallinen julkkis


Bongasin pienestä levykaupasta nämä Himin levyt, kun katselin paikallista musiikkia.


Kivikauppa. Tuli Vesa mieleen


Aukiolla niin pienet kuin suuretkin koirat leikkivät vapaana, vuohi vähän pelkäsi näitä.




(Päivitti Siina, Tuukalla ongelmia käyttää Kiinassa kiellettyä Blogger-sivustoa. Kommentit tervetulleita, Tuukka vastailee kun pystyy. Sähköposti kulkee myös.)

4 kommenttia:

Siina kirjoitti...

Nuo koirat on mun lemppareita, muttei kyllä yhtään kiinalaisen olosia. Kiinasta tulee mieleen semmoset lamppuharjat, niinkö kiinanpalatsikoira.

mutteri kirjoitti...

On noi pojutkin söpöjä, veikkaan upseerioppilaita tai vastaavaa, vai näyttääkö ne vaan vanhan silmiin nuorilta?

Vesa kirjoitti...

Mielenkiintoisen näkönen kivikauppa. Ilmeisesti fluorisälpää ja jotain tippukiven paloja, paha sanoa tuosta kuvasta mitään tieteellisempää. :D

Siina kirjoitti...

Luudan kanssa viuhuu menemään tuo eturivin poika. Tai sitte ne vaan tahtoo jakinkarvaa ihan kaikkialle.