Tunnisteet

Thaimaa (93) Indonesia (74) Filippiinit (58) Suomi (44) Snorklaus (42) Kiina (39) Malesia (38) Tansania (36) Egypti (33) Sukellus (32) Intia (31) Ecuador (29) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Peru (21) Bolivia (20) Laos (20) Galapagos (19) Maluku (19) Sri Lanka (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Sumatra (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) Turkki (12) Amazon (10) Italia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) F1 (9) Oman (9) Kolumbia (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Jaava (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Nusa Tenggara (6) Qatar (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

tiistai 25. marraskuuta 2014

La Paz (3660m)

La Paz on valtava kaupunki, joten päätettiin olla täällä vain yksi yö ja jatkaa viettämään synttäreitäni Copacabanan turistikylään. Yhdessä päivässä ehdittiin kuitenkin kävellä keskusta läpi. Kuvassa La Paz El Altosta kuvattuna. Kuvassa näkyy myös tuollainen hiihtohissi, jota voi kai La Pazin "metroksi" sanoa, nyt linjoja on kolme, mutta lisää on tulossa, ei ehditty testaamaan.

Majapaikkamme oli turistikeskittymässä, jossa sijaitsi myös "noitamarketti". Kuvassa mm. laamansikiöitä, jotka tuovat talolle onnea, jos sellainen haudataan perustuksien alle. 200b maksavat, oisko joku rakentamassa piakkoin taloa?

Perez Velascon aukiolla oli monenlaista häppeninkiä. Tässä ilmakitarashow. Myöhemmin nähtiin kai stand uppia, mutta Minnallakaan ei riittänyt kielitaito sen seuraamiseen.

Tuolla kaukana näkyy Illimani vuori (6439m). Sille en kiipeä, mutta hieman pohjoisempana oleva Huayana Potosi (6088m) on tarkoitus valloittaa Copacabanan jälkeen. Kävin jo kyselemässä parista kiipeilyfirmasta 3 päivän reissua vuorelle ja se tulee maksamaan n. 1000b, sisältäen suurimman osan varusteista, ruoat sun muut. Kelin ei pitäisi olla ongelma vielä ja koska reissun miniosanottajamäärä on 2, pitäisi minulle löytyä kiipeilykaveri lowseasonista huolimatta, Minna sanoi ehdottoman ein kylmälle reissulle, kuulemma suoranaista kidutusta...

Vuorelle tarvin pipon, tätä Minna ei antanut ostaa, joten tyydyin normaaliin myssyyn.

Ensimmäiset joulujutut bongattu.

Tällä aukiolla oli paljon israelilaisia lippujensa kanssa, varmaankin joku jumala pelastaa kulkue, ei näyttänyt mielenosoitukselta. Täällä koin myös kauhunketkiä, kun istuessamme rauhassa puistonpenkillä kengänkiilloittaja käveli luoksemme ja osoitti pistoolilla päähäni. Reaktioni oli fiksu käsi eteen (niin kuin se muka luodin pysäyttäisi...). Kyseessä oli kuitenkin kengänkiilloittajan "hauska" pila ja ase oli kuula/leikkipyssy. Meistä juttu ei ollut lainkaan hauska ja lähdettiin puistosta, vaikka kaveri yritti näyttää, että istukaa vain alas, leikkiä se vain oli.

45,7 sentin pizza 8-10 hengelle? Taitavat vitsailla.

Polloa kanasta, heh heh...

Taisivat kuvata musiikkivideota tai vastaavaa, käveltiin kuvaan tolvanoina, toivottavasti ei pilattu otosta, vaan päädyttiin videolle.

Tämä hauskuuttaja oli oikeasti todella hauska, matki ihmisiä, häiriköi taksikuskeja ja nauratti kansaa.

Ja tämä spraytaiteilija todella taitava, teki mieli ostaa taulu, mutta ei sitä kotiin olisi saanut ehjänä.

Seuraavana aamuna lähdettiin bussilla kohti Copacabanaa (25b/hlö) viettämään rantaelämää...

4 kommenttia:

Tartsa-emo kirjoitti...

Onneksi olkoon Tuukka merkkipäivän johdosta! Spraymaalaukset ovat hienoja, Karita toi kerran Roomasta putken sisässä sellaisen muistoksi (on kehystettynä seinällä) ja vieläkin on kuin uusi. Copacapanasta on kotoisin ainakin Maria (sen laulun tyttö, josta peruskouluissa lauletaan). "Siskojen katras on hänellä suuri, nukkumaan mahtuvat juuri ja juuri, mökkiin laidalla Copacabanan, Marian koti on Copacabana" jne. Viettäkääpä riemullista juhlaviikkoa syntymäpäivän kunniaksi!

mutteri kirjoitti...

Synttärionnea minultakin! Katsoin Copacabanan säätä, ei ne ihan sulle hellelukemia ole, mutta eiköhän ilman myssyä pärjää. Onnellista matkan jatkoa.

Siina kirjoitti...

Huhhuh. Melkein ahistaa tuommonen tasanen rakennusmassa.

Tuukka kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista ja totta Siina, aika ahistava, mutta omalla tavallaan hieno oli toi maisema.