Tunnisteet

Indonesia (110) Thaimaa (98) Filippiinit (58) Malesia (47) Snorklaus (46) Suomi (45) Sukellus (44) Kiina (39) Tansania (36) Egypti (33) Intia (31) Ecuador (30) Sumatra (28) Ghana (27) Nicaragua (25) Sulawesi (25) Vietnam (25) Kambodža (22) Myanmar (22) Nusa Tenggara (21) Peru (21) Bolivia (20) Galapagos (20) Laos (20) Sri Lanka (20) Maluku (19) Etiopia (18) Tulivuori (18) Savanni (17) Benin (15) Iran (15) Malediivit (14) Viidakko (14) Dominikaaninen (13) F1 (13) Turkki (13) Australia (12) Borneo (12) Amazon (10) Italia (10) Saudi Arabia (10) Taiwan (10) Argentiina (9) Brasilia (9) Kolumbia (9) Oman (9) Jaava (8) Meksiko (8) USA (8) Belize (7) Togo (7) El Salvador (6) Malta (6) Qatar (6) Sarawak (6) kalimantan (6) Guatemala (5) Japani (5) Ranska (5) Sikkim (5) Bali (4) Costa Rica (4) Dinosaurus (4) Hollanti (4) Honduras (4) Norja (4) Panama (4) Paraguay (4) Venäjä (4) Bahrain (2) Englanti (2) Ruotsi (2) Sveitsi (2) Latvia (1) Saksa (1) Singapore (1) Vatikaani (1)

perjantai 16. helmikuuta 2018

Bangkok

Parin yön jälkeen vaihdettiin loman loppumisen kunniaksi kalleimpaan huoneeseen, jossa olen Bangkokissa yöpynyt, Sawasdee House (23€). (Edellinen oli toiseksi kallein).

Näkymä kylpyhuoneen ikkunasta.

Hitsari työssään. Kassaa ei tietenkään oltu suljettu.

Thaimaanreissu ei ole Thaimaanreissu, jos ei maista banaanipannukakkua. Nam nam.

Minulla meni maha sekaisin samana päivänä, kun saavuttiin Bangkokiin, joten Khao Sanin mauton paistettu riisi oli ok. Mahataudista selvisin 8 imodiumilla ja 6 tunnin pötköttelyllä.

Moni on minulle vakuuttanut, että tästä miehestä ei koskaan tule kunkkua. Nyt hän on kunkku. Paljon kuvia on jo vaihdettu, mutta monesta paikasta löytyy edelleen vanhan kunkun kuva.

Khao Sanilta pääsee keskustaan ja skytrain/metro yhteyksille veneellä (0,3€) tai taksilla (2€). Mentiin molemmilla. Kahden euron hinta toki vaatii sen, ettei ota turisteja kyttäävää kuskia, vaan pysäyttää ohi ajavan taksin ja pyytää mittaria.

Kuulapyssyjä?

Tältä näyttää oikea ruuhka.

Muumeja!

Myanmarin jälkeen osasi arvostaa suurkaupungin ihmisiä, jotka osaavat jonottaa.

Minna lähtee Bangkokista suunnitellusti kotiin, mutta minä päätin lähteä vielä jatkoille. Intia on pitkään ollut listalla, mutta aina on löytynyt joku vähän parempi. Monet ovat ihmetelleet miten en ole vielä Intiassa käynyt ja jotkut kertoneet, että sieltä voisi vielä löytyä kulttuurishokkia, joten käydäänpäs katsastamassa. Edellinen painos LP:stä olisi löytynyt Khao Sanilta vähän halvemmalla, mutta myyjä oli niin ikävän tyly, että päädyin ostamaan uuden 30 eurolla, sivuja taitaa olla saman verran, kuin raamatussa.

MBK:n vierestä löytyi shoppailun jälkeen parasta olutsnäkiä, joten ostin pussukan ja


Kiiruhdettiin Khao Sanin alueelle (3€)






Olutta, ämpäriä ja paikallista sikaria maistelemaan. Olen jo kuulemma turhan kauan käyttänyt tuollaista kulahtanutta suosikkipaitaani, joten ostin MBK:sta niitä kolme uutta. Sama kuvio on nostanut suosiota, sillä nykyään tuota löytyy monesta kojusta ja jopa erilaisiin paitoihin painettuna. Kuviot ovat vahvoja buddhalaisia symboleita. Yksi myyjä näytti peukkua ja nosti paitaansa, hänen rintaansa oli tatuoitu sama kuuta syövä merkki.

Kanakebabbia iltapalaksi.

Lauantaina lähdettiin Chatuchakin viikonloppumarkkinoille.

Lapun mukaan laillisia krokotiilin nahkoja ja kilpikonnaselkäreppuja. Laillista tai ei, kauppaan jäivät.

Shoppailun ohella oli myös viihdettä.

Paellan myyjä, jono oli pitkä.

Takkilaista ruokaa. En hoksannut miten se eroaa muusta Thaimaasta.

Takaisin Khao Sanille käveltiin Chinatownin läpi.

Parasta mitä Thaimaasta löytyy. Stickyriisiä, paistettua kanaa ja pappayasalaattia.


Yhtenä päivänä käveltiin sillan yli etsimään netistä löytämääni "parasta buffettia".

Pitkän etsinnän jälkeen löydettiin B B Q Resort (6€/hlö).

Ruokavalikoima oli valtava ja asiakkaiden määrä suuri, joten ruoka liikkui.

Valmiiden ruokien lisäksi pöytään tuodussa grillissä pystyi paistamaan tai keittämään.

Ensimmäisen reissumajataloni edessä. Kiinni, mutta sisällä näytti siltä, että ei oltu kokonaan suljettu.

1 kommentti:

Siina kirjoitti...

Hallelujah uusille t-paidoille!